Грай (Русија)

b6ydg3gyqok

1. Поздрав другари, шта се ради? Шта има ново у табору бенда Грай?

Поздрав! Припремамо се за нашу европску турнеју која почиње 16.септембра концертом у Москви. У склопу турнеје посетићемо 20 градова у 10 држава: Пољску, Чешку, Словачку, Бугарску, Србију, Македонију, Грчку, Румунију, Мађарску и Немачку.

2.Имамо информацију да већ увелико радите на новом албуму. Можеш ли нам рећи нешто везано за ваш нов материјал? Када можемо очекивати издање? Да ли сте већ пронашли издавача?

Недавно смо завршили снимање новог албума, остало је још мало посла да се уради и након тога шаљемо материјал издавачу. Отприлике крајем октобра очекујемо излазак нашег 4.студијског албума. На њему ће се наћи 11 песама и зваће се «Пепел» («Ashes»). Издавач је Noizgate Records из Немачке.

3. Ускоро ћете одржати ваш први концерт у Србији. Знам да вас многи људи овде с нестрпљењем чекају. Шта можемо очекивати од вашег наступа? Каква су ваша очекивања? Можда сте имали прилике да од ваших колега из бендова Аркона, Калевала, Woodscream…чујете неку реч о фановима одавде?

Да, наш први наступ у Србији биће 1.октобра у клубу “Фест”. Очекујемо другарску атмосферу и топао пријем. Веома смо радосни због прилике да наступамо у Србији и с нестрпљењем чекамо сусрет са нашом браћом и сестрама. Од нас можете очекивати енергичан наступ и одлично расположење. Свираћемо старе песме са наших претходних издања али и неколико песама са новог албума.

4.Хвала пуно на издвојеном времену! Једва чекамо концерт у Србији! Имаш ли за крај нешто да поручиш фановима у Србији? Видимо се ускоро!

Хвала свима који прате наш рад и велико хвала за подршку другари! Обавезно се видимо на концерту!
Поздрав!

Top